Ana SayfaEtkinliklerSonic Boom, Blind sahnesinde

Sonic Boom, Blind sahnesinde

Yıllardır solo projeleri ve çeşitli sanatçılarla gerçekleştirdikleri ortaklıklarla tanıyıp takip ettiğimiz Elif Çağlar, Çağrı Sertel, Alp Ersönmez ve Volkan Öktem’den oluşan süper grup Sonic Boom 13 Ocak’ta Blind sahnesine çıkacak.

Türkçe caz sahnesinin başarılı ve sevilen dört ismi 2019 yılında bir araya gelerek Sonic Boom olmuşlardı. 2020 yılında çıkardıkları ilk teklileri ‘Please’ ile yarattıkları yeni sesi müzikseverlerle buluşturan grup caz, soul, R&B ve funk elementlerini elektronik müzik dokunuşlarıyla bir potada eritiyor. Vokalde Elif Çağlar, tuşlularda Çağrı Sertel, basta Alp Ersönmez ve davulda Volkan Öktem’in yer aldığı Sonic Boom en yeni stüdyo kayıtları olan ‘Got It’ teklisini yayınlayalı henüz birkaç ay oldu.

Her biri kendi isimlerini ayrı ayrı yerli caz sahnesinde duyurmuş dörtlü, sahnede kendi bestelerinin yanı sıra R&B ve caz müziğin klasik hitlerini de yorumluyor. Bir yandan diğer projelerine de devam eden bu dört ismi, yan yana geldiklerinde olacakları görmek isteyenler bu cuma günü Blind sahnesine bakabilirler. Biletler Biletix’te.

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR