Ana SayfaEtkinlikler+1 Sunar: Oktoberfest heyecanına hazır olun!

+1 Sunar: Oktoberfest heyecanına hazır olun!

Oktoberfest, Almanya’nın Bavyera bölgesinde doğmuş ve dünya çapında kutlanan bir festival.

1810 yılında ilk kez düzenlenen bu festival her sene, geleneksel Bavyera kültürünü yansıtan müzik, dans ve yemeklerle dolu renkli bir atmosfer sunuyor. Bavyera’nın dev pretzelleri, sosisleri ve halk oyunları eşliğinde kutlanan Oktoberfest, zamanla dünya genelinde farklı ülkelerde de kutlanmaya başlanmıştır. Genelde festivalin ruhunu canlı tutan Alman usulü şarkılar -ki biz bu sene 90’lar Türkçe pop ile coşacağız- , katılımcıları eğlencenin doruğuna çıkarırken aynı zamanda farklı kültürlerin de bir araya gelmesini sağlar.

90’lara ışınlanmaya var mısınız?

12 Ekimde’de Volkswagen Arena’da +1 Sunar: Oktoberfest müzik ve eğlence sevenleri bekliyor. 90’lar Türkiye’sine damgasını vuran isimlerle kutlanan +1 Sunar: Oktoberfest, tam anlamıyla nostalji dolu bir eğlence vaadediyor. Burak Kut’un enerjik şarkıları, Yonca Evcimik’in hareketli dans performansları, Reyhan Karaca’nın güçlü sesi ve Mansur Ark’ın hit parçaları bu sene bu festivale farklı bir renk katıyor. Grup Vitamin’in esprili şarkıları ve Hakan Peker’in unutulmaz sahne performansları ise +1 Sunar: Oktoberfest’e Türk pop müziğinin neşeli ve eğlenceli havasını taşıyor. Bu özel konsept, geleneksel Alman kültürünü Türk 90’lar pop müziğiyle harmanlayarak katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Gecenin sonunda ise Hey! Douglas after party ile güne son damgasını vuracak. Aktiviteler, yarışmalar ve dans ile dolu +1 Sunar: Oktoberfest, 12 Ekim 2024 Cumartesi günü, Volkswagen Arena’da! Sizler de eğlenceye +1 olmak istiyorsanız kaçırmayın!

Biletleri bubilet.com‘dan satın alabilirsiniz.

BENZER İÇERİKLER

EN ÇOK OKUNANLAR

ÖZEL DOSYALAR